Szélvédőjavítás Budapest – Érd Tesco parkoló

Szélvédőjavítás Érd – Budapest

Sokadszorra történt, hogy a képen látható sérüléssel érkezett hozzám egy ügyfél.
Másodvéleményt szeretett volna kérni, ugyanis egy rádióban hirdető szélvédős vállalkozás azt állította, hogy ezt a sérülést nem lehet megjavítani.
Okuk szimplán az volt, hogy túl közel van a széléhez, így nem lehet odaférni a műszerrel. 🤨
Szélvédőjavítás Budapest

Szélvédőjavítás Budapest
Szélvédőjavítás Budapest

Mint ahogy a képen is látszik én érdekes módon hozzáfértem a szakmánkban használt műszerrel és meg tudtam javítani gond nélkül. Mellesleg a szóban forgó cégnél megoldásnak azt ajánlották, hogy az ügyfél várja meg míg lereped a felverődés a szélvédő szélére és majd akkor jöjjön vissza egy szélvédő cserére amit Casco-ra megcsinálnak.

Ebben csupán két kivetnivalót találok: 
– Egynek, hogy a főnökömet idézzem: a cserélt szélvédő már sosem lesz olyan mint az eredeti gyári, senkifia nem illeszti azt úgy be mint ahogy a gyárban a gép azt beletette. Mivel a műszaki vizsgán 3 javított sérülést fogadnak el a látótéren belül (amit az ablaktörlők törölnek) ezért mondhatni felesleges illetve az egy mondattal előbb leírtak miatt nem ajánlott lecserélni a szélvédőt.

– Másodiknak pedig a casco biztosítást hoznám fel. A javítást a csere árának 40%-ig gazdaságosnak ítéli a biztosító és kifizeti azt (itt azért érdemes megjegyezni, hogy ez a kisebb biztosító cégekre nem feltétlen igaz, ajánlatos utánanézni). Míg a cserénél előfordul, hogy önrésszel illetve bónusz megvonással jár. Nem is beszélve a negatív tapasztalatokról amit több ügyféltől hallottam vissza, hogy csere után már nem működnek bizonyos szenzorok. Süvít a szél, beázik illetve, hogy kiesik ilyenkor 1-2 napra az autó amit nem feltétlen tud mindenki könnyen megoldani.

Félre ne értsen senki, nem akarok senkit sem lebeszélni a cseréről, rengeteg becsületes, kiváló munkát végző szakember van akiknél minimális az esélye annak, hogy az előbb felsorolt negatív eshetőségek előfordulnak. Ha elő is fordul nem véletlen adják a garanciát (Pont ezek miatt ajánlatos odafigyelni, hogy adják azt a bizonyos garanciát!) Csupán az a tanácsom, hogy ha nem muszáj akkor ne cseréljük a szélvédőt, főleg ha az még az eredeti gyári!

Végtére is, ez az őszinte „üzlet-politika” győzött meg arról, hogy csatlakozzak a Szélvédő Klinika csapatához!

Száz szónak is egy a vége, ha nem vagy benne biztos, hogy érdemes javítani, vagy egyáltalán kell-e és nem csak egy felületi sérülésről van szó, akkor gurulj be hozzám az Érdi Tesco parkolóba ( Budafoki út 2, 2030), és szívesen nyújtok ezekről kielégítő illetve megnyugtató válaszokat!

Soma, 
a Szélvédő Klinika Érdi kirendeltségének Munkatársa