Fényszóró polírozás – szélvédő javítás Mosonmagyaróvár, Várpalota, Campona, Győr Möbelix

Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár, Várpalota, Campona, Győr Möbelix

A Szélvédő Klinika Kft. NEM ugyanaz, mint a Szélvédő Klinika!!!

Igénytelen szélvédő javításukkal évek óta károsítják az igazi Szélvédő Klinika évtizedes hírnevét, de már folyamatban van a hatósági eljárás.

Szélvédő Klinika Mosonmagyaróvár
Beindult a bürokrácia fogaskereke a Szélvédő Klinika név miatt Barsy Roland ellen!

B Roland a Szélvédő Klinika Kft. ügyvezetője megalapozottan gyanúsítható csalás, sikkasztás, okirat hamisítás és egyéb más bűncselekményekkel. Ezért lett azonnali hatállyal eltávolítva a Mosonmagyaróvári telephelyről.

Megalapozottan, hangfelvétel alapján gyanúsítható B Roland aljas indokból elkövetett rágalmazása. Anyagi érdektől motiválva (aljas indokból) próbál engem drogosnak beállítani. Minden esetben jogi következményekkel jár, jelen esetben akár letöltendő börtönnel is büntethető.
Hang1Hang2

2012-ben hagytam el Magyarországot, hogy külföldön is felépítsem a Szélvédő Klinika Brand-et.
Először Norvégiába, majd Skóciába mentem és egy teljeskörű meghatalmazással hagytam itthon Rolandot, amivel ő csúnyán visszaélt.
A Tesco-val szerződött Barsy Bt-m fizette a számlákat, amíg a bevételek Roland Szélvédő Klinika Kft-jét gyarapították az 5 év alatt.
Mivel F. Máté, a. Károly és A. Ákos is tudott a csalásról, ez már szervezetten elkövetett nagyértékű csalás.

Barsy Bt. tagi hitel

Bűntársa F. Máté most Érden és a Campona környékén rontja a levegőt. És a szélvédőket a szakszerűtlen javításaival…
Szélvédők javítása Mosonmagyaróváron
B Roland a Mosonmagyaróvár szélvédő javítás – fényszóró polírozás üzemeltetője
szélvédő javítás Győr Möbelix
A szélvédő javítás Győr Möbelix is B Roland szakszerűtlen javításának helyszíne

Szélvédők javítása Mosonmagyaróváron

szélvédő javítás mosonmagyaróvár
Bárhol, bármikor igazolom B Roland rágalmainak valótlanságát!

Hantás Roland

Aki semmi máshoz nem ért, csak a lopáshoz és akkora tütyme papucs, hogy az asszony határozza meg minden lépését!
Sikkaszt, hazudik, csal, védjegyet bitorol és attól sem riad vissza, hogy az öccsét rágalom-hadjárattal próbálja tönkretenni. Nem fog sikerülni!
„Szélvédő javítása” minden szakszerűséget nélkülöz, sajnos ezt nem volt alkalmam a bíróságon is bizonyítani, mert azonnal ejtették a vádat ellenem.
Kamu Rolandnak nem sül le a bőr a pofájáról, hogy a nemrég írt posztjában azt állítja pert nyert velem szemben a jó hírnév megsértése miatt. Ezzel szemben hantás Rolcsi pert vesztett, mivel a Szélvédő Klinika Kft.-nek nincs jó hírneve, vagy egyáltalán hírneve.
Azt állítja a rendőrség ejtette ellene a csalás, sikkasztás vádját, ami szintén nem igaz.
Már csak azért sem, mert kétséget kizáró tárgyi bizonyítékokat szolgáltattam a csalás és sikkasztás ügyében és határozatot sem kaptam a vád ejtéséről. Alsó hangon 25 millióval károsította meg a Barsy Bt.-t a távollétemben bűntársaival, albeck karcsíra és „afarkasmáté” nevezetű egyedekkel.
Sőt, már a „versenytárs másolása” miatt is nyomoznak, ami 3 év letöltendőt is jelenthet!

Szélvédők javítása Mosonmagyaróváron

Hantás Rolcsinak még ahhoz is van bőr a pofáján, hogy kijelentse: vezetése alatt nőtt a vállalkozás bevétele és csökkent a tagi hitele. Ezzel szemben közel 8 millió tagi hitelt halmozott fel azzal, hogy a bevételeket átjátszotta a saját Szélvédő Klinika Kft. vállalkozásába!

2017 augusztus elején kellett hazajönnöm Skóciából, hogy leleplezzem az én vállalkozásom kárára elkövetett nagy értékű csalást, éppen az állampolgársági vizsga elött…
Szeptember elején rolcsi gyorsan eladta az Erfurti út 3. alatt levő lakást, ami nemcsak a Barsy Bt. székhelye volt, de az állandó Magyarországi lakcímem is.
Ezzel próbált pozícióba kerülni velem szemben, pl a keresztapánknak azt mondta, biztos majd hozzájuk akarok bejelentkezni, de erre nem volt szükség.
Hantás rolcsival ellentétben , nekem vannak barátaim, nem is kevés. Őt viszont mindenki csak sajnálja, vagy azért, mert elhitte a hazugságait, vagy azért mert nem….

Tehát a Barsy Bt-nek 2017 szeptembere óta nincs székhelye, amit a Szellemi tulajdonok hivatalának határozata is kiemel a harmadik oldalon:

„A jogosult a kérelmezői cég működését is akadályoztatta, mely
magatartással a jogosult az objektív üzleti tisztesség követelményeit szegte meg. A jogosultat tagsági
jogviszonya a kérelmezővel fokozott együttműködési magatartás tanúsítására kötelezi, e körben a
kérelmező hivatkozott a Ptk. 3:88. * (3) bekezdésére.”

Mégis Hantás Roland azzal győzködi az embereket, hogy én azért kötöttem a saját vállalkozásomra a szerződéseket, mert ki akartam őt tenni a vállalkozásból, pedig csupán megelőztem őt és a székhely értékesítése miatt saját magát zárta ki a gazdasági társaságból!
Minden évben meghívom a taggyűlésre, rendre át is veszi a meghívókat, de nem hajlandó megjelenni, mert nem tud válaszolni a kérdéseimre.

Tehát B Roland egy megrögzött hazudozó és olyan vitatkozni vele, mint egy galambbal sakkozni:
Felborítja a bábukat, a táblára szarik, aztán kiabál, hogy ő nyert!

Na kb ilyen Rolanddal vitatkozni a bíróságon…

Érdemes elolvasni a privát és céges oldalán megosztott hazugságokat, mert nagyon el lehet keseredve. A helyében én is el lennék…

B Roland privát Facebook profiljára írt hazugság-csokor, aminek egy szava sem igaz kattintva olvasható!

Nemrég még büszkén hirdette, hogy megkapta a Szélvédő Klinika név kizárólagos használatának jogát (ami természetesen nem igaz), most mégis sorban törlik a jogsértő megjelenéseit. Szégyen, hogy Rolcsi olyan sötét, mint a gyász és képtelen felfogni a tettei következményeit 45 évesen két gyerekkel…

Szélvédők javítása Mosonmagyaróváron ítélet
Barsy Kamu Roland azt állítja pert nyert ellenem, ezzel szemben elvesztette a pert!

 Ferenc Néven Dalma írt véleményt  Dalma írta Ferenc helyett. Szánalmas...  "Egyikőtöket sem ismerem", de már egy éve is megosztotta a csaló, sikkasztó és okirat hamisító oldalát. Dehogy is hazudik...  "Egyikőtöket sem ismerem" "Költsd továbbra is drogra az 5500 Ft-omat" Saját magából csinál hülyét, úgy hívják paradoxon...

Hamarosan tárgyalás!

Mivel Rolanddal szemben én nem kamuzok, kattintva letölthető a tárgyi bizonyíték az aljas, és rosszindulatú hazugságáról, hogy a Barsy Bt. tagi hitele a kétszeresére ugrott Roland szervezetten elkövetett nagy értékű csalása miatt!

Barsy Bt. tagi hitel

Fikázza az „elavult” szélvédő javító szerszámainkat, pedig nekünk is van új javító szerszámunk, csak ritkán használjuk, mert a régi sokkal jobban bevált és több sérüléshez lehet használni, mint az újat.

Mosonmagyaróvár szélvédőjavítás
A szélvédő javító szerszámaink használata a szélvédő sérülés típusától függ!

Viszont akkor ez azt jelenti, hogy Rolcsi a 8 év alatt, amíg az „elavult” szerszámaival dolgozott szar munkát végzett vele?! Nyilván, mivel ezt állítja.

Szélhámos Béla, Roland bűntársa is rágalmazással és csalással próbál el lehetetleníteni.
A nemi erőszak tevő Sz. Béláról, aki megtéveszti és átveri  az ügyfeleket és „elavult” eszközzel dolgozik a továbbiakban itt…
Szélvédők javítása Mosonmagyaróváron
Szélhámos Béla nemi erőszak tevő és csaló „szélvédő javítása” Mosonmagyaróváron

Na persze a gyűlölet kampány nem újdonság Magyarországon…
Ennyi erővel le is migránsozhatna, mert 5 évig Skóciában éltem, hogy ott is felépítsem a vállalkozásom.
Addig ő lopott, nem keveset, hanem sokat!
Persze visszamenőleg fogok kártérítést követelni a visszaélésért, ugyanis a Szélvédő javítás Campona nevű Facebook oldalt is jogsértően üzemelteti.

A ragasztójuk igazolhatóan 1-2 év alatt besárgul és elöregszik. Mégis mindenki mást fikáznak, aki nem azzal a hulladékkal dolgozik.
A fényszóró polírozásra 5 év garanciát ad 9 – 10 ezerért, pedig fogalma sincs mennyi idő alatt sárgul be újra.
Na azt a fényszórót nem szeretném lecsiszolni, amit ez a szakbarbár összebarmolt a lakkjával!
Érdekes, hogy mi 5 -8 ezerért élettartam garanciát „bírunk” adni…
Vicc.

A képen látható fényszórót 2 év után újra kellett polírozniuk garanciában, látható eredménnyel…
A kőfelverődés javításukról is kiabál, hogy szar.
Ezért keresett fel minket a panaszos ügyfél, aki a végén látható eredménnyel, élettartam garanciával és elégedetten távozott az eredeti Szélvédő Klinika telephelyéről.

Szélvédő javítás Várpalota, Mosonmagyaróvár, Győr, Campona

Idézet az amerikai ragasztó biztonsági adatlapjából:

Külső tulajdonságok:
Sárga folyadék”

Ezzel szemben a Bohle csúcsminőségű többfunkciós ragasztó tulajdonságai:

“Ez az UVA fényre keményedő alacsony viszkozitású és nagyon jó kapilláris tulajdonságának köszönhetően kiválóan alkalmas üveg/üveg és edzett üveg/edzett üveg ragasztásához. Ez a különösen magas szilárdságú és jó rugalmassági ragasztásban mutatkozik meg. Különleges összetétele teszi a Verifix LV740-et optikailag tisztává és hosszútávon elszíneződésbiztossá. Ezt a ragasztót magas optikai igényeknél alkalmazzák. Kiemelkedik még kiváló nedvességállósága. Fő alkalmazási területei a statikus és dinamikus megterhelésnek kitett tárgyak és üvegkonstrukciók”
Hőmérsékleti tartomány: -40 – +120 ‘C
Szín: üvegtiszta
Kapilláris tulajdonság: Nagyon jó
Nedvességállóság: igen
Konstrukció: nyitott és zárt

Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy mióta a Bohle világszínvonalú, többfunkciós ragasztójára váltottunk a telephelyeimen összesen sem volt 20 garanciális javítás. 2 év alatt több ezer javítás után!
Ezzel szemben a mai napig hozzánk hordják vissza Kamu Roland elb@szott javításait!
Persze mindet dokumentálom, mert én nem vagyok olyan fogyatékos, mint Rolcsi, hogy a levegőbe beszéljek.
Barsy Roland erőteljesen menetel a börtön felé és hiába próbál a két gyereke mögé bújni, mert éppen a születésük után kezdte a bűncselekményeit.
Akkor kérdem én, felelősségteljes apa az ilyen?!

Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár Győr Campona