Barsy Henrik vagyok a Szélvédő Klinika 2006-os alapítója, aki elsőként adott akkor még örök garanciát, majd élettartam garanciát a szélvédő repedés, kőfelverődés javításra.

Ez azt jelenti, hogy folyamatosan tanultunk, ezért sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkezünk, mint aki korábban kezdett szélvédőt javítáni garancia nélkül.

szelvedo-javitas-erd-budapest-fenyszoro-polirozas-kofelverodes-javitas-budapest-erd

Nyilvánvaló volt a Szélvédő Fényszóró Klinika megalapítása is, hogy az ügyfelek 14 éve tartó elégedettségének eredményeként a legújabb technológiai elvárásoknak megfelelve várjuk régi és új ügyfeleinketet az ország 6 pontján, és mert a Szélvédő Klinika nevet azóta többen is használják jogosulatlanul.

Szélvédő-Fényszóró-Klinika-Szélvédő-javítás-Fényszóró-polírozás-Kőfelerődés-javítás-Székesfehérvár-Movár-Érd-Budapest-Veszprém-Keszthely-Sopron

Minden kirendeltségünkön képzett szakember dolgozik, és a szélvédő javításhoz használt Bohle kiváló minőségű, többfunkciós, minőségi tanúsítvánnyal ellátott ragasztójával javítja a szélvédőket eredeti (cseréletlen) szélvédőre élettartam garanciával, a cserélt szélvédőre 1 év garanciával. A fényszóró polírozás gyártmánytól függően 3 hónap és 3 év közötti tartósságot eredményez, ami tökéletes műszaki vizsgára, vagy eladásra.
A fényszóró csiszolás egyedülálló élettartam garanciával, kimondottan lakk nélkül, UV álló kerámia bevonattal készül, de minden esetben személyes időpont egyeztetés szükséges a fényszóró állapotának felmérése miatt.

Sajnos kevesen tudják, hogy a szélvédő javítást a casco teljes egészében, önerő nélkül fizeti, amivel értékcsökkenés, és bontás nélkül megőrizhetjük az eredeti szélvédőt. Különösen felhívnám a figyelmet, hogy az új ADAS rendszer miatt drasztikusan drágul a szenzoros szélvédő cserével járó kalibrálás, ezért kimondottan ajánlott a szélvédő javításra fordított 20 – 30 perc a hosszadalmas csere-tortúrával szemben.

Google és Facebook értékeléseink magukért beszélnek, de kérem Ön is minősítse munkánkat, hogy egyre jobbak legyünk!
János Magyar
János Magyar
2023-01-09
Kavicsfelverődést precízen és gyorsan javították. Csak ajánlani tudom őket 😊🙏
Dávid Horváth
Dávid Horváth
2022-12-14
Rugalmas, gyors, szakszerű javítás! Bankkártyás fizetési lehetőség sajnos nincs, hosszú távon arra lehetne gondolni.
Klaudia Komáromi
Klaudia Komáromi
2022-12-13
Gyorsaság, precizitás, rugalmasság, ember központúság! Bár mindenki ilyen lenne! Köszönöm a gyors időpontot és a minőségi jó munkát!
Szabolcs Liska
Szabolcs Liska
2022-11-16
Precíz, szép munka! Kedves, ügyfélközpontú magatartás!

Tekintse meg rólunk készült videónkat: