Barsy Henrik vagyok a Szélvédő Klinika 2006-os alapítója, aki elsőként adott akkor még örök garanciát, majd élettartam garanciát a szélvédő repedés, kőfelverődés javításra.

Ez azt jelenti, hogy folyamatosan tanultunk, ezért sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkezünk, mint aki korábban kezdett szélvédőt javítáni garancia nélkül.

szelvedo-javitas-erd-budapest-fenyszoro-polirozas-kofelverodes-javitas-budapest-erd

Nyilvánvaló volt a Szélvédő Fényszóró Klinika megalapítása is, hogy az ügyfelek 14 éve tartó elégedettségének eredményeként a legújabb technológiai elvárásoknak megfelelve várjuk régi és új ügyfeleinketet az ország 6 pontján, és mert a Szélvédő Klinika nevet azóta többen is használják jogosulatlanul.

Szélvédő-Fényszóró-Klinika-Szélvédő-javítás-Fényszóró-polírozás-Kőfelerődés-javítás-Székesfehérvár-Movár-Érd-Budapest-Veszprém-Keszthely-Sopron

Minden kirendeltségünkön képzett szakember dolgozik, és a szélvédő javításhoz használt Bohle kiváló minőségű, többfunkciós, minőségi tanúsítvánnyal ellátott ragasztójával javítja a szélvédőket eredeti (cseréletlen) szélvédőre élettartam garanciával, a cserélt szélvédőre 1 év garanciával. A fényszóró polírozás gyártmánytól függően 3 hónap és 3 év közötti tartósságot eredményez, ami tökéletes műszaki vizsgára, vagy eladásra.
A fényszóró csiszolás egyedülálló élettartam garanciával, kimondottan lakk nélkül, UV álló kerámia bevonattal készül, de minden esetben személyes időpont egyeztetés szükséges a fényszóró állapotának felmérése miatt.

Sajnos kevesen tudják, hogy a szélvédő javítást a casco teljes egészében, önerő nélkül fizeti, amivel értékcsökkenés, és bontás nélkül megőrizhetjük az eredeti szélvédőt. Különösen felhívnám a figyelmet, hogy az új ADAS rendszer miatt drasztikusan drágul a szenzoros szélvédő cserével járó kalibrálás, ezért kimondottan ajánlott a szélvédő javításra fordított 20 – 30 perc a hosszadalmas csere-tortúrával szemben.

Google és Facebook értékeléseink magukért beszélnek, de kérem Ön is minősítse munkánkat, hogy egyre jobbak legyünk!
Attila ZHorváth
Attila ZHorváth
2023-11-28
Gyors, korrekt és segítőkész szolgáltatást kaptam! Köszönöm!
Kozma Kornél
Kozma Kornél
2023-09-20
Ma csinálta meg nekem Szabolcs a fényszórókat. Gyönyörűek lettek. Mintha újak lennének. A "beavatkozás" után elmondott nekem mindent. Mire figyeljek, mit csináljak, mit nem szabad. Ezek után is, ha gondom lesz hozzájuk fogom vinni az autómat. Csak ajánlani tudom őket. Vérbeli profik. Köszönöm szépen mégegyszer.
Adrienn Renácz
Adrienn Renácz
2023-09-18
A legjobb! Profi munka mellé kedvesség és segítőkészség társul! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Krisztián Burdohán
Krisztián Burdohán
2023-08-28
Szabolcs profi, korrekt, gyorsan és precízen végzi a munkáját. Mint kiderült az én kavicsom kacsázott is a szélvédőmön, mert kétszer is becsapódott. Voltak előttem ketten, még csak időpontot sem foglaltam és így is elvállalta még a javítást 16:30-kor is. Csak ajánlani tudom. Rendesen tájékoztat mindenről és még el is magyarázza, hogy mit csinál. Mindenkinek legalább egy kavicsot a szélvédőjére! (ha már nekem rossz, másnak is legyen az 😆)
Viktor Magyar
Viktor Magyar
2023-08-18
Kiváló munka, ajánlom!!
Miklós Haász
Miklós Haász
2023-07-17
Korrekt munka és szolgáltatás
Márton Szűcs
Márton Szűcs
2023-07-07
Gyors és nagyon korrekt.
Gergő Dányi
Gergő Dányi
2023-07-07
Gyors javítás mindig. Nagyon elégedett vagyok velük.

Tekintse meg rólunk készült videónkat: