Szélvédő javítás Érd Tesco – Fényszóró polírozás Campona

Szélhámos „szélvédő javító Érden- fényszóró polírozó” a Camponánál!!

Mindenkinek javasolt bármilyen szolgáltatás igénybe vételekor előre alaposan letisztázni a vállalt jótállást, szavatosságot, garanciát, nevezzük bárminek!

Az alábbi nyilvános posztok szerint F. Máté februárban még élettartam garanciát adott a csiszolt fényszóróra. „Se lakk, se fólia”. Szeptemberben viszont már a „7 éves tapasztalatára hivatkozva nem örök, de 2 év garanciát sem vállal” és még számolni sem tud (2012 – 2018 = 7?)! Ez egy szélhámos?!
Akkor az eltelt időszakban és a korábban csiszolt lámpákra mennyi is a gari?!
Továbbá az igénytelen szélvédő javításaira is örök garit ad, de 1 – 2 év alatt a képek szerint besárgul, tehát elöregszik a ragasztó. Ezt is gariban javítja? Ha kívülről elöregszik, akkor belül még tart a ragasztó?
F. Máté visszadátumozott „szertifikácóját” attól a csávótól vette, akit egyébként fikáz, hogy „ki vagyok bukva a javításain” és „szörnyű, amit csinál”. Nagyon gerinces ember…

szélvédő javítás Érd fényszóró polírozás

Szélvédő javítás Érd fényszóró polírozás
„Élettartam garancia” De csak azért, hogy engem majmoljon… Aztán, mikor rájött, hogy hülye hozzá, már „két év garit sem adok”

 

2017-től azért nem dolgozik már a Magyar cégnél, mert azonnali hatállyal lett eltávolítva, vélelmezhető csalás, sikkasztás miatt. De minden munka után örök garit ad…

Számlákkal, fényképekkel, és már hangfelvétellel is tudom bizonyítani az állításaimat, ezért alig várom, hogy feljelentsen Máté. Addig is javítgatom a gagyi munkáit a Tesco parkolóban, mert a Szélvédő Klinika 12 éve élettartam garanciát vállal a munkáira.
Fontos, hogy százával hozzák vissza az ilyen javításait, de mivel nem nagyon adott számlát csak ennyit tudok számlával igazolni!

Újabban úgy hívatja magát afarkasmate, pedig egy munkanélküli senki volt mikor felvettem.
Azért lehetett egy darabig az ország legjobb szélvédő polírozója, mert 5 évig távol voltam és az érdi telephelyemen a tőlem tanultakkal kaszálhatott.
Nem meglepő, hogy a bűntársaival együtt „szervezetten elkövetett nagy értékű csalás” gyanúsítottja.

szélvédő javítás Érd fényszóró polírozás
szélvédő javítás Érd
„Amennyiben a fogyasztó a hibát már a jótállási időn belül észlelte és jelezte is a vállalkozónak, jótállásból fakadó igényeit az általános elévülési időn – 5 éven – belül érvényesítheti.

A jótállási idő alakulására kihatással van egyes jótállási igények teljesítése. Így például a javító-karbantartó szolgáltatással érintett dolog jótállás keretében történő javítása esetén a jótállási idő meghosszabbodik a javítás idejével. Amennyiben pedig kicserélésre vagy a munka ismételt elvégzésére kerül sor, a jótállási idő újból indul.

HELYTÁLLÁSI KÖTELEZETTSÉG

Jótállás esetében – ellentétben a szavatossággal – a bizonyítási teher a vállalkozó oldalán áll fenn. Ha az elvégzett szolgáltatással kapcsolatban a jótállási időn belül hiba merül fel, a vállalkozó a Polgári Törvénykönyvben foglaltak szerint helytállni tartozik. A vállalkozó ez alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja azt, hogy a hiba oka már a teljesítést követően merült fel. Ilyen tipikus hibaok például a rendeltetésellenes használat, a helytelen kezelés, tárolás, az elemi kár, a rongálás.

A vállalkozó helytállási kötelezettsége keretében elsősorban javításra vagy a munka ismételt elvégzésére (egyes esetekben a javító-karbantartó szolgáltatással érintett dolog kicserélésére) köteles. Amennyiben ezen igények teljesítésére nem hajlandó, illetve nem képes, a fogyasztó a vállalkozói díj leszállítására vagy elállásra jogosult. Elállás azonban nem gyakorolható jelentéktelen hiba esetén.

A törvény biztosítja továbbá a fogyasztónak azt a jogot, hogy amennyiben a vállalkozó a kijavítást nem vállalja vagy megfelelő határidőn belül nem végzi el, a dolgot a vállalkozó költségén kijavíthatja, illetve kijavíttathatja. Erre leggyakrabban akkor kerül sor, ha a vállalkozó olyan kirívóan gyenge minőségű szolgáltatást nyújtott, ami alapján nem feltételezhető az, hogy a szerződésszerű állapotot saját tevékenységével meg tudja teremteni.”

[ngg src=”https://szelvedoklinika.hu/wp-content/gallery/szelvedo-javitas-erd” display=”basic_imagebrowser” ajax_pagination=”1″]