Kártékony károly szélvédőjavítása Pápa Tesco fényszóró – polírozás

Szélvédőjavítás Pápa


Albeck szélvédő javítás Pápa

Ezt a szerencsétlent úgy vágtam ki a veszprémi telephelyemről tavaly nyáron, mint a taknyot, most elment Pápára bohóckodni, hogy előadja a művészetét!
A Google-ból össze ollózta az infókat és a csökött agya torz képeivel egészítette ki, mint pl:
„A lakk 5 év, a kerámia bevonat 2 év”
„A lakkok 99% szar, de nála van a tuti, mindenki más szarul csinálja.”

Ez járt iskolába, vagy amúgy ezen a bolygón jár (nem csoda, hogy egy ügyintézői vizsgát sem tudott letenni 2 év alatt)?!
A lakk jobb a kerámiánál?!
Ha csak pár hónapja használja a lakkot hogyan tudja garantálni, hogy nem sárgul? Rá van írva?
Mert tapasztalata nincs a lakkokkal, csak a száját tépi május óta.

Nyilván magáról írta, hogy a szaki nem tud polírozni és visszasárgul, mert az ő munkáit ide hozzák vissza panaszkodva a hozzánk.
Nem híres, hanem hírhedt Veszprémben! „Az arrogáns bunkó, aki nem tud javítani és polírozni, csak a bicepszét csókolgatja”.
Én fényképekkel tudom igazolni a gagyi munkáit, nem csak szarral dobálózom.
Csak azért ír ilyen baromságokat, hogy nekem ellentmondjon, mivel arról posztoltam, hogy ha lakkoztatod a fényszórót, pár év múlva újra kell csiszolni.

De hiába erőlködik!

Személyesen én voltam az első Magyarországon, aki elkezdte a fényszórókat csiszolni már 10 éve a parkolókban, mégis okosabbnak hiszi magát ez a kis csíra.
Nemcsak kivágtam, de több eljárás indult ellene, mivel feltörte az online fiókjaimat (3 év), éveken át több millió forintot csalt el a vállalkozásomtól a bűntársaival együtt (akár 5 év), aztán nagy nyilvánosság előtt rágalmazott (3 év) és  megpróbált megverni, de ez sem jött össze neki.

NEM TUDOTT BENNEM KÁRT TENNI, PEDIG MEG SEM PRÓBÁLTAM VISSZAÜTNI. Sajnáltam is volna visszaütni, mert még a feleségem is keményebbet üt ennél a táposnál…
Most majmolja  minden megnyilvánulásomat, mert képtelen bármit önerőből kitalálni. A tegnap este írt posztomat (Szélvédő kőfelverődés javítás) ma reggel már úgy adja elő a fészbukján, hogy százasnál nagyobb sérülést is tud javítani, pedig nem.
Csak az adott pillanatban néz ki jól, de hamarosan kiderül a tartóssága, mert a gagyi ragasztója 1 – 2 év alatt besárgul, elöregszik, de sokkal hamarabb tovább reped…
Minél többet dolgozik, annál jobban lejáratja magát és büszkén vállalja, hogy nála nem kell sorba állni.
Gratula!

albeck szélvédő javítás Pápa - fényszóró polírozás Pápa
Fényszóró polírozás lakkozás. A lakkok 99% szar, de nála van a tuti! A lakk 5 év, a kerámia 2 év (?!) Mégis hozzám hozzák az elfuserált, gagyi munkáit, hogy hozzam rendbe…

Albeck Karcsi 2014-ben azt ígérte nem fog sárgulni a fényszóró, majd 2017 tavaszán garanciába újra kellett csinálnia. Ekkor is azt hazudta, hogy nem lesz vele gond. Alig egy év múlva újra besárgult a fényszóró, de most már élettartam garanciát kapott tőlem az ügyfél.
Na így políroz fényszórót ez a majom és ennyire szabad elhinni amit mond.

 

Szélvédő javítás Pápa
Szélvédő javítás Pápa

Közben elítélte a Veszprémi Járás Bíróság, amiért megpróbált megverni (ebben sem jeleskedett), most következik a rágalmazás, informatikai adatokkal való visszaélés, utána az általa is elismert szervezetten elkövetett csalás. Guggolni fog a kisgyerek…

Lassan már a Pápai lakosok is kiismerik Karcsíra igénytelen és szakszerűtlen javításait, a rugalmas hozzáállás teljes hiányáról nem is beszélve…

Ha Pápa környékén keresel megbízható szélvédőst, Ricsit bátran merem ajánlani!

Szélvédő javítás Pápa fényszóró polírozás