Magyarországon elsőként élettartam garanciával szélvédő javítás, fényszóró polírozás, a biztonságos közlekedés érdekében!

szelvedo-javitas-mosonmagyarovar-fenyszoro-polirozas-kofelverodes-javitas-movar
9200 Mosonmagyaróvár, Királyhidai út 42. (Tesco parkoló) M1

"Az üzletet a kezünkkel, az ügyfélkört a szívünkkel építjük!"

Szolgáltatásaink

Tekintse meg kibővült szolgáltatásainkat, miben tudunk segíteni Önnek. Kérem keressen minket telefonon további segítségért!

Szélvédő javítás

Víztiszta akril műgyantával töltjük fel a szélvédő sérüléseit, mely emiatt nem reped, csillog, így megőrizhetjük a gyári szélvédőt. Kőfelverődés javítás Mosonmagyaróvár.

Fényszóró polírozás

Fényszóró javítás - polírozás, hogy TISZTÁN LÁSSON! A fényszóró polírozás eltávolítja az elszíneződést, a fényszóró csiszolás eltávolítja a lakkot!

Szélvédő polírozás

A szélvédő polírozás alatt értjük, hogy motor szélvédő, vagy munkagépek polikarbonát szélvédője is polírozható, de a lapos TV és telefon is felújítható.

Autóüveg csiszolás

Pontosabban minden üveget polírozunk egy vízhűtéses géppel és négy különböző finomságú Trizact koronggal, melyik elvékonyítják az üveg felületét.

Nano technológia

A NANO szélvédő bevonat jobb kilátást biztosít, mivel megszünteti a karcok csillogását, így aktív védelmet nyújt az éjszakai és az esős közlekedésben.

Ózonos klímafertőtlenítés

Az eljárás során a jármű utasterébe helyezett gép egy átlagos személyautót képes 30 perc alatt vegyszer nélkül fertőtleníteni, visszamardó ózon, vagy káros anyag nélkül.

Hogyan tudunk segíteni?

Akár aznap is lehetséges szélvédő javítás, keressen minket telefonon mihamarabb, hogy segíthessünk!

1. lépés

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén. Tovább az Elérhetőségek-hez.

2. lépés

Időpont egyeztetés

Egyeztessen időpontot, hogy a 6 telephelyünk közül mikor és melyik lenne Önnek a leg megfelelőbb.

3. lépés

Javítás - felújítás

A megadott helyen és időben elvégezzük a munkát, legyen az javítás, polírozás, vagy akár tisztítás.

4. lépés

Boldog ügyfél

Keressen fel minket minél hamarabb, hogy Ön is elégedett ügyfeleink közé tartozhasson.

Referenciák

Tekintsék meg elkészült munkáinkat, a frissen elkészült javításokat a Referenciák aloldalon találhatja meg.

Copy of fényszóró polírozás honda civic (2)
Copy of fényszóró polírozás honda civic (1)
szélvédő kőfelverődés javítás (30)
szélvédő kőfelverődés javítás (29)

Kérdése van? Hívjon minket az adott telephely telefonszámán, vagy írjon nekünk a lenti űrlap segítségével!

Kapcsolatfelvétel és Időpontfoglalás

A szélvédő javítás legnagyobb ellenségei a szennyeződés és a pára, ezért sajnos esős – párás időben a szélvédő javítás csak fűthető garázsban megoldható, mivel a páratartalom miatt a ragasztó nem megfelelően tapad a sérülésben. Ezért célszerű párás időben először telefonon egyeztetni velünk a felesleges utazások elkerülése miatt, mert minden városunkban van műhely, de nem feltétlenül orvosolható a probléma azonnal a száradás miatt.

M1 Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár fényszóró polírozás Tesco parkoló:
Mosonmagyaróvár, Hédervár, Érd, Hegyeshalom, Halászi, Máriakálnok, Kimle, Jánossomorja, Csorna, Bősárkány, Rajka, Mecsér, M1

szelvedo-javitas-mosonmagyarovar-fenyszoro-polirozas-kofelverodes-javitas-movar
9200 Mosonmagyaróvár, Királyhidai út 42. (Tesco parkoló) M1

Vélemények

Ügyfeleink véleménye motivál minket, ezért bízunk benne, hogy Ön is hamarosan elégedett ügyfeleink közé tartozhat!

Nemrég megjelent Mosonmagyaróváron egy piros sátor, ahol a “legkorszerűbb Amerikai technológiával” hirdetik a szélvédő javítást.

Azt az Amerikai technológiát, ami bizonyíthatóan olyan gyenge minőségű, hogy 1 -2 év alatt besárgul a szélvédő javítás, mert elöregszik a ragasztó.
100 méterre a 12 éve üzemelő telephelyünk mellé telepíti a szélvédő javító búcsús sátrát, mivel a mi korábbi megjelenésünk is piros volt.

Konklúzió:

A Szélvédő Klinika jól megérdemelt és bejáratott hírnevéből próbál profitálni, hátha majd összetévesztik velünk.
A korábban írt cikkemben megnevezett Barsy Roland (csalás, sikkasztás, okirat hamisítás) puszipajtása és közösen próbálják tönkretenni a vállalkozásom. Sz. Béla Barsy Roland bűntársainak rólam koppintott oldalait “ajánlja” többször is (Karcsíra, Szélhámos Máté). Így álláspontom szerint ha nem is bűntársak, de mindenképpen egy kalap alá vehetőek. A szél is egy helyre hordja a szemetet…
Tévedés ne essék, nem a bevételt sajnálom ettől a szerencsétlentől, hanem, hogy később nekünk kell majd helyrehozni az elfuserált szélvédő javítását, mivel hamarosan úgyis eltűnik. Innen is…
Tudni illik Bélusnak az elmúlt évek során már 4 szélvédő javító telephelye volt, ez az ötödik, tehát sehol nem kellett helytállnia a javításai következményeiért. Persze arra veri magát, hogy eladta az üzleteket. Én inkább úgy nevezném, elmenekült a felelősségre vonás elől…
Ha valaki mégis oda keveredne, kérdezze már meg Bélát mivel garantálja, hogy nem fog besárgulni és tovább repedni a szélvédő javítás és a későbbiekben hogy fog felelősséget vállalni értük.

Továbbá tájékoztatok mindenkit (akit érdekel), hogy Sz. Béla 5 évet ült börtönben csoportosan elkövetett nemi erőszakért, mivel Ő tartotta a kést a szellemileg sérült lány nyakához, miközben közösültek vele. Hárman. Remélem most kinyílt a bicska a lányos apukák zsebében…
A hűvösön töltött 5 év alatt elkövetett gusztustalanságairól csak hallomásból értesültem és nem is szalonképesek.

Minden esetre jó látni Bélus elkeseredett kapálózását, persze csak röhögök rajta.
Mint mindenki más, aki látja a Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár Facebook oldalát…

Lépten-nyomon nevetségessé teszi magát az állandó hazudozásával, mivel azt ígérte, hogy (az üzleteimhez közel) az Obi parkolóban fog nyitni. Én az első pillanatban tudtam, hogy kamu az egész, mert az Obi üzletszabályzata évek óta tiltja minden kereskedelmi tevékenység végzését a parkolóban, legyen az büfé, vagy szélvédő javítás. Még a Bélának is..
Az ingyen szélvédő javítás mindent elmond az elkeseredettségéről, gondolom Palkó (a ragasztó forgalmazója) ingyen adja nekik a ragasztót, csak hogy kárt okozzon a vállalkozásomnak, de ez is minősíti a ragasztót, amiről lerántottam a leplet.

Ma (2019.02.02. 23 óra körül) Sz. Béla törölte a nevetséges Facebook oldaláról az ingyen javításról szóló posztját, hogy Veszprémben és Sopronban hamarosan nyitnak, ami engem igazol, miszerint úgy hazudik, mint a vízfolyás! Ezzel a poszt like-olóit és megosztóit megtévesztette, amit a törvény büntet.
Nálam pontos idő szerint le van mentve a teljes tartalom, így kétséget kizáró bizonyítékkal rendelkezem, hogy Sz.Béla notórius hazudozó és a szélvédő javítás Mosonmagyaróvár nevű oldala egy félrevezető, jogsértő oldal!
A január 24.-én rövid ujjú pólóban készült posztját átírta, hogy “anno”! Nem csak gerinctelen, de szánalmas is és jogilag támadható, hogy 7 napon keresztül megtévesztette a látogatókat.
Tehát ha mégis sikerülne Sopronban és Veszprémben telephelyet keríteniük én fogom odaküldeni az ügyfeleket a kinyomtatott posztra hivatkozva, hogy ott ingyen végzik a szélvédő javítást. Kérjék számon rajta!

Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár!
Hát nem szánalmas?!

Nagyon úgy tűnik, hogy sikeres a kezdeményezésem, mert azóta folyamatosan kapom az álnéven írt, rágalmazó megjegyzéseket. Csak így tovább!
Minden esetben jogi következményeket von maga után.

Negatív, komment nélküli lehúzós értékelés álnéven.
Bárhol, bármikor igazolom a rágalmak valótlanságát!
Dalma írta Ferenc helyett.
Szánalmas…
“Egyikőtöket sem ismerem”, de már egy éve is megosztotta a csaló, sikkasztó és okirat hamisító oldalát.
Dehogy is hazudik…
“Egyikőtöket sem ismerem” “Költsd továbbra is drogra az 5500 Ft-omat”
Saját magából csinál hülyét, úgy hívják paradoxon…

Na summa summarum, érdemes körültekintően like-olni, osztogatni mások posztjait, mert így terjednek az álhírek és kamu oldalak, hogy elsiklunk a részletek felett, így könnyen rászednek minket. Ugye ez bosszantó?!

Na várjál csak Béluskám, majd én elhúzom a nótádat!
“Aki hazudik az csal, aki hazudik az lop…”