Szélvédő repedés – kőfelverődés javítás

Felhívnám a laikusok figyelmét, hogy a rádióban hallható hirdetés szövegéből egyetlen szó sem igaz! Ja de, a pákkk…
Nem akarok cégnevet említeni, pedig lenne okom, ugyanis személyesen én adtam Magyarországon elsőként örök, majd élettartam garanciát 2006-ban,  most meg mindenki erre veri magát…
Nem tudnak és nem is akarnak szélvédőt javítani, mert a csere sokkal nagyobb üzlet nekik! Az általános visszajelzés az ügyfeleinktől:
„- Kőfelverődést szeretnék javíttatni!
– Ááá, az túl régi!
– Ne vicceljen már, 10 perce kaptam a követ!
– Jaa, akkor túl nagy! Ki kell cserélni!”
Aztán mikor az ügyfél kardoskodik a javítás mellett, kijelentik, hogy „Ok, megpróbálom megjavítani (!), de úgyis el fog repedni. Persze a javítás árát levonjuk a csere árából”. Erre hozza vésőt, vagy csavarhúzót és neki áll feszegetni, hogy mindenképpen elrepedjen.
– „Casco-ra ingyen van a csere!” Na ennél nagyobb kamu még talán sosem hangzott el rádióban!
A casco következménye, hogy ott helyben ingyen van a csere, majd a kedves ügyfél megkapja a szerződésétől függően 10 – 20 – 30%-os önrész számláját, ráadásul a következő évi casco bónusz is jelentősen megugrik. Erre jön a tény, hogy érték-csökkent lesz az autója, mivel nem gyári a szélvédő, amit ha szarul ragasztanak, be fog ázni, de minimum párásodik. Akkor mi van ingyen?

Szélvédő kőfelverődés javítás
Szélvédő kőfelverődés javítás

Ha egy szélvédős „szakember” nem tud, vagy nem akar százasnál nagyobb felverődést javítani, akkor NE JAVÍTSON, mert szégyent hoz a többi becsületes vállalkozóra!!!

Ezzel szemben ha a kedves ügyfél kérésének megfelelően MI megjavítjuk a repedést, vagy kőfelverődést casco esetén nincs önerő, nincs bónusz megvonás és marad a gyári szélvédő, ráadásul nem aranyáron javítunk (nem kell rádiós hirdetést fizetni), tehát nem verjük át az embereket.

Természet-gyógyász barátomat idézve:
„Amit tévében, vagy rádióban hirdetnek, nem szabad megvenni, mert a minőség árát a hirdetésre költik!”
El lehet dönteni…

UI: Mérhetetlen elégedettséggel tölt el, hogy a cikkem megírása után szinte  azonnal eltűnt a kamu reklám a rádiókból.
Ez két dolgot jelent: igazam van és minden lépésemet majmolják.
Most már csak abban hazudnak, hogy meg tudják javítani a szélvédőt. Pedig nem…