Szélhámos Béla szélvédő javítása Mosonmagyaróváron

Nemrég megjelent Mosonmagyaróváron egy búcsús sátor, ahol a „legkorszerűbb Amerikai technológiával” hirdetik a szélvédő javítást.

Azt az Amerikai technológiát, ami bizonyíthatóan 1 -2 év alatt besárgul a szélvédő javítás, mert olyan gyenge minőségű, hogy elöregszik a ragasztó.
100 méterre a 12 éve üzemelő telephelyünk mellé telepíti a szélvédő javító búcsús sátrát, mivel a mi korábbi megjelenésünk is piros volt.
szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Konklúzió:

A Szélvédő Klinika jól megérdemelt és bejáratott hírnevéből próbál profitálni, hátha majd összetévesztik velünk.
A korábban írt cikkemben megnevezett Barsy Roland (csalás, sikkasztás, okirat hamisítás) puszipajtása és közösen próbálják tönkretenni a vállalkozásom. Sz. Béla Barsy Roland bűntársainak rólam koppintott oldalait „ajánlja” többször is (Karcsíra, Szélhámos Máté). Most már bizonyítékom is van, hogy bűntársak, meg is tettem a feljelentésem. A szél is egy helyre hordja a szemetet…

Tévedés ne essék, nem a bevételt sajnálom ettől a szerencsétlentől, hanem, hogy később nekünk kell majd helyrehozni az elfuserált szélvédő javítását, mivel hamarosan úgyis eltűnik. Innen is…
Tudni illik Bélusnak az elmúlt évek során már 4 szélvédő javító telephelye volt, ez az ötödik, tehát sehol nem kellett helytállnia a javításai következményeiért. Persze arra veri magát, hogy eladta az üzleteket. Én inkább úgy nevezném, elmenekült a felelősségre vonás elől…
Ha valaki mégis oda keveredne, kérdezze már meg Bélát mivel garantálja, hogy nem fog besárgulni és tovább repedni a szélvédő javítás és a későbbiekben hogy fog felelősséget vállalni értük. Na persze ha egyáltalán ott találja valaki, mert dolgozni nem szeret és nem is tud…
És láss csodát, Béluska már el is elhúzott Móvárról, tudomásom szerint jól megverték a szar munkája miatt, most valaki más bohóckodik a piros sátor-táborban.

Továbbá tájékoztatok mindenkit (akit érdekel), hogy Sz. Béla 5 évet ült börtönben csoportosan elkövetett nemi erőszakért, mivel Ő tartotta a kést a szellemileg sérült lány nyakához, miközben közösültek vele. Hárman. Remélem most kinyílt a bicska a lányos apukák zsebében…
A hűvösön töltött 5 év alatt elkövetett gusztustalanságairól csak hallomásból értesültem és nem is szalonképesek.ucsus

szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Minden esetre jó látni Bélus elkeseredett kapálózását, persze csak röhögök rajta.
Mint mindenki más, aki látja a Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár Facebook oldalát…

Lépten-nyomon nevetségessé teszi magát az állandó hazudozásával, mivel azt ígérte, hogy (az üzleteimhez közel) az Obi parkolóban fog nyitni. Én az első pillanatban tudtam, hogy kamu az egész, mert az Obi üzletszabályzata évek óta tiltja minden kereskedelmi tevékenység végzését a parkolóban, legyen az büfé, vagy szélvédő javítás. Még a Bélának is..
Az ingyen szélvédő javítás mindent elmond az elkeseredettségéről, gondolom Palkó (a ragasztó forgalmazója) ingyen adja nekik a ragasztót, csak hogy kárt okozzon a vállalkozásomnak, de ez is minősíti a ragasztót, amiről lerántottam a leplet.

Ma (2019.02.02. 23 óra körül) Sz. Béla törölte a nevetséges Facebook oldaláról az ingyen javításról szóló posztját, hogy Veszprémben és Sopronban hamarosan nyitnak. Ez persze engem igazol, miszerint úgy hazudik, mint a vízfolyás! Ezzel a poszt like-olóit és megosztóit megtévesztette, amit a törvény büntet.
Nálam pontos idő szerint le van mentve a teljes tartalom, így kétséget kizáró bizonyítékkal rendelkezem, hogy Sz.Béla notórius hazudozó és a szélvédő javítás Mosonmagyaróvár nevű oldala egy félrevezető, jogsértő oldal!


A január 24.-én rövid ujjú pólóban készült posztját átírta, hogy „anno”! Nem csak gerinctelen, de szánalmas is és jogilag támadható, hogy 7 napon keresztül megtévesztette a látogatókat.
Tehát ha mégis sikerülne Sopronban és Veszprémben telephelyet keríteniük én fogom odaküldeni az ügyfeleket a kinyomtatott posztra hivatkozva, hogy ott ingyen végzik a szélvédő javítást. Kérjék számon rajta!

Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár
Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Nagyon úgy tűnik, hogy sikeres a kezdeményezésem, mert azóta folyamatosan kapom az álnéven írt, rágalmazó megjegyzéseket. Csak így tovább!
Minden esetben jogi következményeket von maga után.

Na summa summarum, érdemes körültekintően like-olni, osztogatni mások posztjait, mert így terjednek az álhírek és kamu oldalak, hogy elsiklunk a részletek felett, így könnyen rászednek minket. Ugye ez bosszantó?!

De persze Béluska kioktatta az új vevőt, hogyan folytassa a rágalmazást:

Napközben minket fikáz hazúgságokkal, záráskor meg a csicskásai inzultálják a munkatársamat, hogy árulja el “mivel zárjuk le a felületet”, mert fogalma sincs sem a szélvédő javításról, sem a fényszóró polírozásról. És még büszkén posztolja is, hogy milyen trágya minőségű munkát ad ki a kezeiből.

“Nem sülyed le szintemre”, hogy tényeket posztoljon, hanem inkább folyamatos hazúgság-spirálba keveredik, mert a szélhámos bélától hallott rágalmakra alapozva, tehetség és elhivatottság nélkül, más hátán felmászva próbál meggazdagodni ez a nímand senki.
A szerencsétlen egy olyan javítást próbál a nyakunkba varrni, ami látványosan Glassmechanix gyantával lett mókolva (11 éve nem dolgozunk azzal a szarral, csak Rolcsi és Bélus), és itt jelezném, hogy ha valaki élettartam garanciát kap a fényszóró csiszolásra, nem hinném, hogy a konkurenshez menne panaszkodni, hanem oda vinné, ahol a garit kapta. Vagy nem?

Azért nagyon kíváncsi lennék, te mivel “zárod le a felületet” csiszolás után, mert szerintem semmivel.

De ha lakkozod, az még jobb, mert 2-3 év múlva adhatod vissza az árát az összesnek.

Hát akkor meséld már kisfiam, honnan veszed a bátorságot, hogy a 15 éves hírnevünket hasonlítod a 3 hónapja vásárolt szemétdombodhoz!? Annak a szakadt piros sátornak már az egész , megyében híre van, hogy tehetségtelen szélhámosok bohóckodnak ott, de te még tetézed ezt a rosszindulatú rágalmaiddal és a csicskásaid negatív értékelésével is.
Gratulálok.

Na persze nem lepődtünk meg, mert miután átvette azt a szemétdombot Bélától, már másnap odaküldte a csicskását, hogy puhatolózzon, majd amikor nem kapott választ, hagyott három negatív értékelést a Google oldalon…
Negyedik éve próbálnak lejáratni, hogy drogosok vagyunk és szarul dolgozunk, mégis tele vannak a napjaink munkával.

Ezzel szemben a piros sátorban azt az Amerikai gyantát használják, ami bizonyítottan 1-2 év alatt besárgul és elveszíti minden hasznos tulajdonságát.
Nem is beszélve arról, hogy megfelelő képzés nélkül bármivel dolgozhatsz, szar leszel és az is maradsz, tehát minél többet dolgozol, annál több ügyfelünk lesz a Tesco parkolóban!
Aztán ha lesz bátorságod, nyugodtam meglátogathatsz kisfiam, hogy elmeséd kinek is képzeled magad, addíg meg tanulj meg javítani és ne csak az autókat fotózd, hanem a javításaidat is, aztán mindjárt kiderül mekkora kókler vagy ..

Hamarosan találkozunk a bíróságon, Béla és Rolcsi mellett ülhetsz majd…

szélvédő javítás értékelés
A Mallorca Búvárkodás is a piros garázs csicskása, gondolom Kovács Tamás a neve..
"szélvédő kőfelverődés javítás"
Mi ilyen szar javítást nem adnánk ki a kezünkből, ez birka meg büszkén posztolja…
"szélvédő kőfelverődés javítás"
Na így néz ki egy Glassmechanix-os javítás pár év múlva! Tehát Szélhámos Béla igénytelen javítását próbálja ránk fogni ez a gyökér köcsög! ILYEN LESZ A JAVÍTÁSOD IS TE CSÍRA!
"FÉNYSZÓRÓ POLÍROZÁS"
Kb 5 vállalkozás foglalkozik már fényszóró csiszolással Móváron, mégis minden szart ránk akar fogni ez a csicska. Ha garanciát kapott nálunk, miért hozzád menne panaszkodni?
Fényszóró polírozás
Ez a harmadik csicskás, aki a fényszóró csiszolásról faggatja a munkatársamat, hogy „mivel zárjuk le csiszolás után”. Anyukáddal!

Na várjál csak Béluskám, majd én elhúzom a nótádat!
„Aki hazudik az csal, aki hazudik az lop…”